Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Evgin çıkış bapları konstrüksiyonsı itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Kapıların mirlıca özellikleri bayağıdaki gibidir:

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına niçin olacaktır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha koca başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cenahı nöbet opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik ekip ile daha sık kullanım sağlamlanabilir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara yönlü şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın bapsı, dünyaarı dosdoğru açılacak şekilde kullanılır.

Net olarak anlamanız midein dunya henüz önce uygulaması gestaltlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle üleşmek istiyorum.

Emniyet: Acil çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Müstacel durumlarda bapların her an bariz olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Bapnın güzel duyusal kuruluşsı ve gönül edilen aksesuarların kullanımı fiyatı doğruca olarak etkilemektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve amelî yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin başlamak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca elverişli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların basitçe boşaltma olmalarını sağlamlar.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda strüktürdan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve sima hayatını anayasa meydan, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Report this wiki page